Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MC.LOADCRAFT.PL

Jezeli szukasz profesjonalnego serwera EasyHC, to dobrze trafiles!

Serwer zostal stworzony z mysla o graczach i ich pomyslach.

INFORMACJE

» Adres IP: Mc.LoadCraft.PL

» Sloty: 100

» Wersja: 1.7-8

» Facebook: fb.com/loadmc

» Strona WWW: loadcraft.pl

» TeamSpeak 3: ts.loadcraft.pl

» Border(Granica mapy): 2500(Zostanie powiększona kilka dni po stracie)

SCREENY

DcpRQLs.png

GBQN9nf.png

w6QEOFB.jpg

Gfv3IZh.jpg

ZAPRASZAMY!

j

Opublikowano

Bardzo dopracowany serwer, administracja potrafi pomóc, wszystkie błędy są naprawiane :). Piątek 17:00 ;3

Opublikowano

Za mało informacji, jak dla mnie :)

Niestety reklama pisana na szybko, w piątek postaram się coś jeszcze dopisać, a zaraz dodam screeny ;p

j

Opublikowano

Oooo proszę co ja tu widzę nasz kolega kepo70 i jego loadcraft ehhh ile to juz lat kepo nie wiem czy pamiętasz 
(Soffek , Fadex , GreenSmoken) ogolnie prezentacja ładnie wygląda nie jest zle zapewne wbije i na serwer jak i na ts ;) dozo Kepo

75c2377d0268a.png

Opublikowano

Sama prezentacja nie zachęca, mało informacji. Serwer pewnie tak słaby jak poprzednie edycje i będzie miał max 50graczy.

Dopiero wejście na serwer, może nam powiedzieć, czy warto jest na nim grać, a nie piękna prezentacja. Chcę jeszcze dodać, że te wszystkie publikację serwerów są jak obietnice partii politycznych.

Ciekawi mnie tylko skąd ta pewność, że serwer będzie beznadziejny, oraz od kogo masz te dane o ilości graczy.

j

Opublikowano

Oooo proszę co ja tu widzę nasz kolega kepo70 i jego loadcraft ehhh ile to juz lat kepo nie wiem czy pamiętasz 

(Soffek , Fadex , GreenSmoken) ogolnie prezentacja ładnie wygląda nie jest zle zapewne wbije i na serwer jak i na ts ;) dozo Kepo

Trudno zapomnieć jak reklamowaliście się pod każdym moim filmem na YT, i te wieczne sprzeczki dot. ddosów xDD/ Z chęcią pogadam :3

Opublikowano

Sama prezentacja nie zachęca, mało informacji. Serwer pewnie tak słaby jak poprzednie edycje i będzie miał max 50graczy.

I mowi to Wlasciciel serwera, gdzie gra ok. 9 osob ? ;) Ponizasz sie naprawde.

Prezentacja nie jest az taka zla, w sumie troszke mozna sie dowiedziec na temat serwer, lecz no nie za wiele ;=

Zycze powodzenia.

Opublikowano

I mowi to Wlasciciel serwera, gdzie gra ok. 9 osob ? ;) Ponizasz sie naprawde.

Prezentacja nie jest az taka zla, w sumie troszke mozna sie dowiedziec na temat serwer, lecz no nie za wiele ;=

Zycze powodzenia.

Wydaje mi się ze reklama nie musi dokładnie opisywać serwera, reklama jest po to aby zachęcić do wejścia na serwer i sprawdzenia co jeszcze on oferuje. Tak samo jest z reklamami leków xD dopóki nie weźmiesz sie nie przekonasz xD

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam, ogarnieta administracja, prezentacja miła dla oka. Jedynie co to screeny mogłyby być mniejsze i dodane w jakąś ładną ramkę ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...